UKIM logo ФИНКИ ЛОГО

Студентски сервиси

Студентски сервиси

Систем за помош на корисници
Систем за помош на корисници

Административни сервиси

Најавете се
Најавете се

Промена на лозинка
Промена на лозинка

Пристап

Централниот Автентикациски Сервис на ФИНКИ овозможува пристап до сите овие сервиси, а секој студент може да ги користи само оние што му се потребни. Сите студенти добиваат иницијално корисничко име кое е еднакво со бројот на индексот, а можат да ја променат или активираат својата лозинка преку сервисот за промена на лозинка.

© 2011 ФИНКИ Сите права се задржани